Even voorstellen...Sabrina!

Ik ben Sabrina Boetzkes, 35 jaar en ik woon met mijn man en onze 2 kinderen in Prinsenbeek. Sinds 1 november werk ik als Customer Support Agent bij CCI Groep.

Nieuwsbericht Sabrine in dienst


Voordat CCI Groep op mijn pad kwam heb ik 9 jaar bij Sunweb Group in Rotterdam gewerkt. Hier ben ik gestart als call center agent en daarna doorgestroomd naar International Business Development waar ik betrokken ben geweest bij de opstart van internationale kantoren. De laatste 5 jaar heb ik gewerkt als Group Support Executive waar ik gefocust heb op de ondersteuning van de diverse nationale en internationale afdelingen groepsreizen. In deze functie ben ik van dagelijks operationeel support uitgegroeid naar een key-user en systeem expert van het interne groepen systeem. In de loop van de jaren ben ik daarin steeds meer gaan focussen op de IT ontwikkeling binnen het groepen systeem en daar ook veel mooie projecten mogen uitvoeren. Als schakel tussen business en IT heb ik altijd goed de link kunnen leggen tussen wat de klant wil en wat een IT afdeling daarvoor nodig heeft, de ICT kant van zaken werd daardoor voor mij een steeds interessanter werkgebied waar ik me graag verder in wilde ontwikkelen.

Halverwege dit jaar kwam CCI Groep op mijn pad en daar ben ik nu in een nieuwe functie, en voor mij geheel nieuwe branche, met veel plezier gestart. Met mijn ervaring als schakel tussen business en IT hoop ik hier een bijdrage te kunnen leveren aan de support afdeling van CCI Groep.