Even voorstellen...Jan!

Hallo, ik ben Jan van Gurp. Begin deze maand ben ik bij CCI Groep gestart als developer en scrum master. Graag stel ik me bij deze voor.

welkom!


In 1969 ben ik geboren in Breda. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door computers en techniek. Met het ‘hobbymatig’ oplossen van programmeerproblemen heb ik vroeger mijn eerste programmeerervaringen opgedaan. In mijn carrière heb ik zowel bij zeer grote (UNIT4) als bij zeer kleine bedrijven (Outperform Solutions) gewerkt en heb daarbij ruimschoots ervaring opgedaan in met name objectgeoriënteerd programmeren. Ik bezit een scherp oog voor detail en werk gestructureerd en georganiseerd. In mijn werk probeer ik niet alleen als programmeur maar ook met een gebruikersblik naar het resultaat te kijken om zoveel mogelijk toegevoegde waarde te creëren. Verder karakteriseer ik mijzelf als een gedreven persoon die graag goed werk aflevert.

Bij CCI Groep ga ik zowel mijn programmeer- als organisatietalent aanwenden. Als scrum master - aanspreekpunt van het ontwikkelteam - ga ik de softwareontwikkeling binnen het programmeerteam nog verder proberen te stroomlijnen en te structureren. Naast het zelf programmeren aan nieuwe functionaliteit van Livits faciliteer en begeleid ik het ontwikkelteam. Door samen actief volgens het scrumproces te werken kan dit team haar taken niet alleen beter en vlotter uitvoeren maar is de voortgang van de softwareontwikkeling ook duidelijker voor alle betrokkenen. 

Klassieke muziek is mijn grote passie, regelmatig bezoek ik concerten en voorstellingen. Al een aantal jaar zing ik in het Bachkoor Brabant; met dit koor heb ik vrijwel alle grote koorwerken van J.S. Bach uitgevoerd. Vast jaarlijks project is Bachs Matthäus Passion, uitgevoerd in onder andere de Bredase Grote kerk. Binnen het bestuur van de overkoepelende Stichting Bachkoor Brabant ben ik actief als penningmeester. 

Samen met mijn vriendin maak ik graag mooie wandelingen. Ik houd van de natuur en van het buiten zijn. Fysiek daag ik mezelf graag uit met hardlopen, een aantal keer per week train ik in en rond het mooie Markdal en Mastbos ten zuiden van Breda.