mobiel CRM Verenigingssoftware CCI Groep

Onderweg en op locatie altijd toegang tot uw relatie gegevens.

hero_immanuel

Mobiel CRM

Mobiel CRM

Mobiel CRM is de mobiele variant van het CRM, waarmee u toegang heeft tot contactgegevens, liddossiers, ledenlijst, etc. Op eenvoudige wijze kunt u op uw mobiele devices gegevens uit het CRM opvragen. Hierbij kunt u denken aan NAW- en contactgegevens, geregistreerde contactregistratie, medewerkers etc. U bent ook in staat om zaken aan te passen en bijvoorbeeld een contactregistratie in te voeren. Alle informatie wordt real time met het CRM uitgewisseld, omdat deze mobiele applicatie web based is. Daarbij hoeft u tevens geen rekening te houden met upgrades van uw telefoon software.

 

Demo aanvragen

Basis

mobielcrmVoorbeeld Mobiel CRM

Zoeken personen / bedrijven

U zoekt personen en/of bedrijven via één zoekinterface; op naam van bedrijf, persoon, lidnummer, plaats of functie. U kunt zoeken in het actieve relatiebestand, maar ook in gegevens van gearchiveerde relaties.

Het resultaat van uw zoekopdracht wordt in één overzicht weergegeven. Door een klik op één van de zoekresultaten kunt u de detailinformatie van een bedrijf of persoon inzien. Ook kunt u direct contact opnemen via telefoon en/of e-mail. U kunt tevens direct doorklikken naar de website van een bedrijf.

Contactregistratie en invoer

Op locatie even controleren welke contacten uw lid onlangs met uw organisatie heeft gehad? Even een notitie maken van wat u zojuist besproken heeft? In het Mobiel CRM kunt u bestaande contactregistraties inzien en zowel contactmomenten als een contact zelf direct registreren. Uw werkbezoek of telefoongesprek legt u zo snel vast. De registratie is ook direct inzichtelijk voor uw collega’s op het bureau.

Ledenlijst

De ledenlijst toont in één oogopslag al uw leden. Vanuit de ledenlijst kunt u doorklikken naar een detailpagina voor verdere informatie. U kunt ook zoeken in de ledenlijst.

Documenten

Documenten die inI Livits bij een persoon en/of bedrijf zijn opgeslagen, zijn via het mobiele CRM in te zien. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een gespreksverslag, een aanvraagformulier voor lidmaatschap of een contract downloaden voor u een gesprek ingaat.