management informatie Verenigingssoftware CCI Groe

Inzicht inhet gedrag van uw leden, welke producten & diensten nemen ze af en welke zijn actief?

hero_immanuel

Management dashboard

Management dashboard

Als directie en eventueel het management wilt u met één druk op de knop inzichtelijk krijgen wat uw leden doen, hoe zij gebruik maken van uw diensten en producten, welke leden actief zijn en welke niet. Hiervoor heeft CCI het Management Dashboard gecreëerd. Dit dashboard zal samen met u aan de hand van een ruime keuze ingericht worden naar uw wensen. Op deze manier kunt u als vereniging nog beter en sneller anticiperen op handelingen van uw achterban.

In Livits is een grote hoeveelheid informatie (statistieken, leden informatie, etc) opgeslagen. Op basis van deze informatie geeft het Management Dashboard per jaar en per maand inzicht in de belangrijkste cijfers die u nodig heeft voor een juiste sturing van uw organisatie. De cijfers worden elke nacht geactualiseerd en zijn op te vragen per maand en over een heel jaar.

Demo aanvragen

Basis

Direct overzicht activiteiten leden, wie is het meest en wie het minst actief?

Dit kan zowel op persoons- als bedrijfsniveau.

Op persoonsniveau geven deze cijfers inzicht met welke personen u het meest en het minst contact heeft. De cijfers worden gebaseerd op basis van de volgende metingen die per persoon worden gedaan:

 • Hoe vaak logt een persoon in op de website
 • Hoeveel digitale nieuwsbrieven heeft de persoon gelezen
 • Hoeveel hyperlinks zijn er door een persoon aangeklikt in de nieuwsbrieven
 • In hoeveel groepen (werkgroepen, commissies en besturen) zit een persoon
 • Hoeveel bijeenkomsten zijn bijgewoond door een persoon
 • Hoeveel contactmomenten zijn er geweest met een persoon

Ook op bedrijfsniveau kunnen we deze meting uitvoeren. De cijfers worden gebaseerd op de volgende metingen die per organisatie worden gedaan:

 • Hoe vaak loggen medewerkers van een organisatie in op de site
 • Hoeveel digitale nieuwsbrieven hebben de medewerkers van een organisatie gelezen
 • Hoeveel hyperlinks zijn er door de medewerkers van een organisatie aangeklikt in de nieuwsbrieven
 • In hoeveel groepen (werkgroepen, commissies en besturen) zitten de medewerkers van een organisatie
 • Hoeveel bijeenkomsten zijn bijgewoond door medewerkers van een organisatie
 • Hoeveel contactmomenten zijn er geweest met medewerkers van een organisatie

Het totaal van bovenstaande factoren wordt opgeteld, zodat de meest en minst actieve personen weergegeven kunnen worden. In dit overzicht wordt ook het totaal aantal medewerkers van een organisatie opgenomen. Deze informatie is per organisatie in detail te bekijken of in een totaal overzicht van alle organisaties. Dit totaal overzicht is tevens te exporteren naar Excel.

Op maat management informatie

In overleg met CCI Groep worden al uw kpi’s / doelstellingen vertaalt naar dynamische overzichten en cijfers op het Management Dashboard. Het Management Dashboard kan qua opbouw worden gepersonaliseerd.

*De beschikbaarheid van de overzichten, grafieken en cijfers zijn natuurlijk afhankelijk van de modules die u afneemt in Livits. Zo kunnen er geen cijfers over de digitale nieuwsbrieven worden gegeven als deze module in Livits niet wordt ingezet. Het is zo dat hoe meer modules worden ingezet hoe meer interessante overzichten en statistieken u op het Dashboard kunt inzetten.