Kolla Verenigingssoftware CCI Groep

Één centraal, overzichtelijk platform, waar alle experts, ideeën, informatie en documentatie op te vinden zijn.

hero_immanuel

Kolla (social collaboration)

Kolla (Social Collaboration)

Kolla biedt u een veilige online plek waar uw medewerkers, leden en/of externen elkaar online kunnen ontmoeten en samen kunnen werken in groepen. Deze plek is benaderbaar via het ledennet of intranet. Iedereen die kan inloggen op uw ledennet of intranet kan lid worden van één of meerdere netwerken, discussies starten, anderen digitaal ontmoeten of met hen samenwerken aan documenten. Het is één centraal, overzichtelijk platform, waar alle experts, ideeën, informatie en documentatie op te vinden zijn.

Kolla is rechtsreeks gekoppeld aan de ledenadministratie in Livits. U heeft dus geen separaat beheer van leden die u moet toevoegen en waar u handmatig wijzigingen moet doorvoeren. Wijzigt een lid zijn/haar gegevens op het ledennet, dan geldt dat ook automatisch voor Kolla. De ledengegevens zijn altijd up-to-date. Daarnaast kunt u leden eenvoudig opzoeken en toevoegen aan een netwerk. Externen kunnen ook toegang krijgen via een beperkte inlog op het ledennet en gratis gebruik maken van het online platform.

Bekijk de online demo

Demo aanvragen

Basis

Netwerken maken

Maak zelf een netwerk aan. Elk netwerk heeft een tabblad waarop alle leden getoond worden. Er bestaan drie rollen (beheerder, lid of meelezer). De beheerder heeft meer rechten dan een gemiddeld lid. Bent u beheerder? Dan kunt u eenvoudig rollen en rechten beheren; u geeft toegang tot uw netwerk (handmatig toevoegen of via goedkeuring van een verzoek in de mail). Of u verwijdert iemand uit uw netwerk. Zijn er ongepaste berichten geplaatst? Dan kunt u deze bewerken of verwijderen. Inloggen in de backoffice van Livits is hiervoor niet nodig.

Discussies voeren

Voer krachtige dialogen, deel snel successen en start eenvoudig discussies. Maar krijg ook antwoord op uw vraag, betrek uw (project)teamleden en werk zodoende efficiënt en effectief samen. Deel uw kennis met hen.

Documenten delen

Van een foto van het laatste personeelsuitje tot belangrijke bestuursstukken, u deelt het veilig met de juiste betrokkenen wanneer u wilt en alleen binnen uw gekozen netwerk. Dat kunnen foto’s, video’s, Office bestanden en PDF’s zijn. U kunt deze bestanden een “tag” meegeven, wat u helpt de bestanden te rubriceren. De bestanden kunnen daarnaast inhoudelijk doorzocht worden.

Gepersonaliseerde notificaties

De gebeurtenissen in Kolla worden naar u toegebracht via een samenvatting in een notificatiemail. Direct, dagelijks of wekelijks? Dat bepaalt u zelf.