Verenigingssoftware CCI Groep

Indien u wensen heeft die buiten onze standaard software vallen.

hero_immanuel

Klantspecifieke software

Klantspecifieke software

Wij werken zoveel mogelijk vanuit onze basis software Livits. Vanwege onze keuze voor de niche markt professionele ledenorganisaties, is onze software speciaal voor uw branche ontwikkeld. Indien u wensen heeft die buiten onze standaard software vallen, dan kunnen wij dit voor u realiseren middels maatwerk. De meeste klanten hoeven hier echter geen gebruik van te maken en zijn erg content met de standaard software. Veelal betreft het een specifieke oplossing waarmee uw organisatie een belangrijke bijdrage levert aan de structurering van het werkveld.

Demo aanvragen

Diverse database koppelingen

Omdat elk (software)systeem op een andere manier is opgebouwd, is het koppelen van databases maatwerk. Als u geïnteresseerd bent in een database-koppeling brengen we u in contact met onze software-architect en nemen we uw wensen door.

Webservices

Bovenstaande geldt ook voor specifieke websites. Heeft u een website die u wilt behouden dan kunnen we deze koppelen aan Livits.

Software op maat

Als onze standaard software niet voldoet of als u iets nieuws heeft bedacht zouden we speciaal voor u software op maat kunnen ontwikkelen. We doen dit samen met u, onze klant. U kunt rekenen op onze expertise en ons advies.

Dedicated interfaces

Met dedicated interfaces bent u in staat om, zonder enige vorm van training, snel nieuwsberichten of persberichten op de site plaatsen, in de huisstijl van uw organisatie. Ook voor CRM zijn er verschillende dedicated interfaces mogelijk zoals snel invoer van relaties of leden.

Met de dedicated interfaces is het mogelijk om gebruiker specifieke schermen te maken toegespitst op uw organisatie. Dit maakt de invoer van gegevens in het systeem sneller, envoudiger en toegankelijker voor veel Livits gebruikers.

Met name voor gebruikers die af en toe informatie moeten invoeren in Livits biedt dedicated interface uitkomt. Er is geen inhoudelijke kennis nodig voor Livits om toch en artikel te publiceren, een lid in te voeren of een relatie aan te maken.