ledennet Verenigingssoftware CCI Groep

Biedt exclusieve informatie alleen aan uw leden aan op een besloten omgeving. 

hero_immanuel

Gepersonaliseerd ledennet

Gepersonaliseerd Ledennet

Dankzij onze software kan het lid zelf informatie samenstellen die voor hem/haar écht interessant is. Op deze manier wordt automatisch een persoonlijke homepage of gepersonaliseerd overzicht op het ledennet gegenereerd. Een gepersonaliseerd ledennet zorgt voor een betere ledenbinding en toont de toegevoegde waarde van het lidmaatschap.

Demo aanvragen

Basis

intranet_dossiersVoorbeeld persoonlijk profiel

Mijn profiel

Mijn profiel toont de persoonlijke en/of zakelijke gegevens en de interesses van het lid, direct uit het CRM. Leden kunnen zelf wijzigingen of aanvullingen doorvoeren via het ledennet. Uw medewerkers kunnen deze wijzigingen controleren en met één druk op de knop is de wijziging verwerkt in het CRM.

Mijn nieuws

Mijn nieuws is een overzicht van alle nieuwsberichten op basis van opgegeven persoonlijke interesses. Dit wordt automatisch samengesteld met een link naar alle nieuwsberichten. Nieuws op maat zorgt voor een langere tijd op je website en een hogere tevredenheid bij uw leden.

Mijn dossiers

Een overzicht van dossiers die overeenkomen met zijn/haar interessegebieden.

interessesWat vindt uw lid belangrijk?

Mijn interesses

De interesses die als basis dienen voor mijn dossiers, mijn nieuws en de gepersonaliseerde nieuwsbrief kunnen beheerd worden door de leden zelf. Wijzigingen zijn direct te zien in het CRM.

Mijn bijeenkomsten

Bijeenkomsten en evenementen waarvoor uw lid zich heeft ingeschreven.

Mijn gebruikersnaam en wachtwoord

Deze zijn door uw leden zelf te beheren via het ledennet.

Voor ingevulde formulieren

Wij adviseren om voor ingevulde formulieren te gebruiken op het ledennet. Zo ervaren leden dat u weet wie ze zijn, ze zijn immers lid van uw organisatie. U kunt dit inzetten bij bijvoorbeeld een contactformulier op het ledennet, in mijn profiel en als iemand zich inschrijft voor een bijeenkomst.

Mijn nieuwsbrieven

Uw lid kan zien welke nieuwsbrieven hij/zij ontvangt van uw organisatie en dit middels aan- en uitvinken wijzigen.

Werkgroepen_Besturen en comissiesIn welke werkgroep zit ik?

Mijn werkgroepen (bestuur/commissies)

Persoonlijk overzicht van werkgroepen waarvan men deelnemer of meelezer is. Indien gewenst is er ook een overzicht van de groepen waarop het lid nog niet is aangesloten te zien.

Extra

Kolla (Social Collaboration)

Kolla biedt u een veilige online plek waar uw medewerkers, leden en/of externen online samen kunnen werken in groepen. Deze plek is benaderbaar via het ledennet of intranet. Iedereen die kan inloggen op uw ledennet of intranet kan lid worden van één of meerdere netwerken, discussies starten, anderen digitaal ontmoeten of met hen samenwerken aan documenten. Het is één centraal, overzichtelijk platform, waar alle experts, ideeën, informatie en documentatie op te vinden zijn.

Notificaties

Uw leden ontvangen notificaties in hun inbox wanneer u een nieuwsbericht of document toevoegt dat binnen hun interesses valt die ze zelf hebben aangegeven. Men stelt in of ze deze notificaties direct, dagelijks, wekelijks of nooit willen ontvangen.

Inloggen met LinkedIn

Er bestaat de mogelijkheid om in te loggen met uw LinkedIn profiel. U koppelt deze aan uw profiel in het ledennet.

Ledenzoek functionaliteit

Een ledenzoek functionaliteit zorgt ervoor dat consumenten, stakeholders, uw leden onderling en/of andere belangstellenden uw ledenbestand kunnen doorzoeken via een eenvoudige en mooie zoekfunctie voor website en/of ledennet. Bijvoorbeeld via een Google Maps kaartje waarop men uw leden kan filteren op kenmerken en locatie (d.m.v. inzoomen).

Wilt u een geavanceerdere zoekfunctie, dan zal de functioneel consultant in samenspraak met u een ontwerp maken. Aan de hand van dat ontwerp kan de definitieve prijs van de geavanceerde versie vastgesteld worden.