coporate website Verenigingssoftware CCI Groep

Presenteer uw vereniging online aan uw (potentiele) leden en andere belanghebbenden.

hero_immanuel

Corporate website

Corporate Website

Presenteer uw vereniging online aan uw (potentiele) leden en andere belanghebbenden. Beheer uw eigen website en laat deze aansluiten op uw doelstelling! In combinatie met het Livits CRM haalt u maximaal voordeel uit het pakket.

Demo aanvragen

Basis

Branding

Met de jarenlange ervaring die CCI heeft zijn er volledige gestandaardiseerde templates ontwikkeld. Hierin zijn alle laatste trends en technieken op het gebied van webdevelopment meegenomen. Hierdoor bent u verzekerd van een website welke er goed uitziet, responsive is en altijd op de meest gebruikte browsers draait. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat de site aansluit bij uw huisstijl. Een externe vormgever is hierdoor overbodig. Daarnaast bevatten de templates veel functionaliteiten waardoor u altijd flexibel blijft en u de mogelijkheid hebt om uw site in te richten naar eigen wens. U kunt b.v. uw visie & standpunten delen en cijfers delen met geïnteresseerden. U heeft veel vrijheid bij het beheren van uw site en laat de site aansluiten op uw doelstelling!

corpwebsite a-zlijstVoorbeeld A-Z lijst

Onderwerpen A-Z

Er bestaan diverse onderwerpen waarover u als ledenorganisatie schrijft en die uw bezoekers interessant vinden. Deze onderwerpen kunt u tags meegeven, zodat uw nieuwsberichten, bijeenkomsten en documenten gebundeld per onderwerp weergegeven worden op een webpagina, een lijst van A-Z. Vervolgens kunnen bezoekers op elk onderwerp klikken zodat men terecht komt op een detail pagina waar alles te vinden is over dit specifieke onderwerp, zoals nieuwsberichten, gerelateerde bijeenkomsten en documenten.

Meerdere redacteurs

Wij vinden het vanzelfsprekend dat er meerdere bureaumedewerkers toegang hebben tot het CMS om aan webpagina’s te werken of o.a. een nieuwbericht toe te voegen. In Livits kunnen er verschillende rechten ingesteld worden. Hiermee wordt voorkomen dat iedereen bij alle pagina’s kan en deze kan bewerken.

CMS_statistieken module.JPGVoorbeeld statistiekenpagina

Statistieken

De statistiekenmodule geeft u inzicht in het gebruik van uw site. Zo kunt u per pagina zien hoe vaak deze bezocht is in een bepaalde periode (totaal aantal bezoeken en uniek aantal bezoekers). Daarnaast zijn er overzichten, verbijzonderd naar nieuws, bijeenkomsten en documenten.

Tevens krijgt u met de module inzicht in welke zoekwoorden zijn gebruikt in de zoekmachine op uw site en ziet u welke gebruikers hoe vaak ingelogd zijn op het besloten gedeelte. Alle statistieken kunnen geëxporteerd worden naar Excel. Ook zorgen we dat uw persoonlijke Analytics code in de site ingebouwd wordt. Google Analytics statistieken en Livits statistieken zijn aanvullend op elkaar.

Responsive

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone en/of tablet, waardoor een mobiele website een ware ‘must’ is. Dit wordt ook wel responsive genoemd; een website die zich aanpast aan het scherm formaat waarop het getoond wordt. Dit is niet alleen gebruiksvriendelijker, ook ranked Google de websites die niet-mobiel vriendelijk zijn lager in de zoekresultaten. Het is dus van essentieel belang dat je website mobielvriendelijk is. Al onze websites die wij maken zijn volledig responsive en daarmee toegankelijk op ieder device.

Corp website_inlogfunctiesVoorbeeld inlogfunctie

Inlogfuncties

Deze module maakt het mogelijk om informatie af te schermen voor bezoekers. Hiermee kan een besloten gedeelte op een site worden gecreëerd. Er zijn voldoende mogelijkheden om de drempel van het moeten inloggen zo laag mogelijk te maken voor uw site bezoekers.

Inloggen gaat via een inlogformulier op de site. Dit formulier wordt over het algemeen in een blokje op de homepage geplaatst. Daarnaast wordt er ook altijd een aparte inlogpagina gemaakt. Op deze manier wordt er voorkomen dat een persoon op een pagina komt waar hij/zij niet voor bevoegd is.

Bezoekers die nog geen inlog hebben kan eventueel de optie worden geboden om zelf een inlognaam en wachtwoord aan te maken.

Corporate website_alertZorg voor extra aandacht

Alerts/highlightsblokjes

Heeft een belangrijk bericht die u extra onder de aandacht wilt brengen? Dan kan dit middels alerts.

Corp website_ledenoverzichtVoorbeeld ledenzoek

Ledenoverzicht

Breng je leden onder de aandacht middels een overzicht op je website. Als je bezoeker vervolgens doorklikt op één van je leden dan zie je op een detail pagina extra informatie over het lid. Wees trot op uw leden en geef hen een podium op uw website.

contactNeem contact op

Contactpagina

Een contactpagina is voor veel websites een belangrijke pagina. Het is dé pagina waarop bezoekers informatie vandaan halen om met u in contact te komen. Op deze pagina kunt u naast de adresgegevens een Google maps kaart met locatie van uw organisatie tonen, maar ook kan men een contactformulier invullen of een routebeschrijving downloaden.

Corpwebsite_veelgestelde vragenVoorbeeld FAQ

Veel gestelde vragen

Vragen die u eerder ontvangen heeft kunt u verzamelen en op uw website verzamelen in een ‘meest gestelde vragen’ (FAQ) pagina. Op deze manier voorkomt u dat u wellicht meerdere keren hetzelfde antwoord moet sturen én het scheelt webbezoekers een hoop zoekwerk wanneer hun vraag reeds in het overzicht staat.

Corpwebsite_PollVoorbeeld poll

Polls

Verhoog de betrokkenheid van uw bezoekers met een poll op uw website. Een poll is een mini-opiniepeiling. Je stelt een vraag en geeft bijvoorbeeld 3 of 4 mogelijke antwoorden. De bezoeker kan eenvoudigweg één antwoord aanklikken en krijgt te zien hoeveel procent van de bezoekers elk antwoord heeft gegeven. Naast het feit dat mensen willen gehoord worden of u graag de mening wilt weten van uw bezoeker is er nog een reden waarom een poll belangrijk is. Het voegt namelijk een belangrijk aspect toe aan de beleving van de bezoeker van uw website. Het maakt de site interactief.

Banners

Ontwerp zelf of laat onze vormgever een mooie banner ontwerpen en plaats deze op uw website. Promoot uw congres, wijs ze op uw jaarverslag of enthousiasmeer uw bezoeker om een kijkje te nemen op uw “lid worden” pagina. Het is een belangrijke call-to-action tool. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Cross site zoeken

Heeft u meerdere sites dan is het mogelijk om na een zoekopdracht in site A ook resultaten te zien uit site B. Handig als u bijvoorbeeld een bezoeker snel wilt doorsturen naar een campagne of congres site bijvoorbeeld.

Homepage / vervolgpagina’s

Er zijn verschillende templates beschikbaar waarmee u uw website naar eigen smaak kunt inrichten (huisstijl). Lever uw huisstijl aan en wij geven de site volledig vorm. Wilt u later extra of nieuwe pagina’s toegevoegd hebben dan heeft u de vrijheid dit zelf toe te voegen. U kunt tevens een eigen indeling kiezen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen of u 2 of 3 kolommen op een webpagina wilt hebben.

Breed, 1-2 of 3 kolom pagina’s met header en footer

Naast kolommen zijn er meer mogelijkheden om uw website naar eigen smaak in te richten. Ook zijn er diverse varianten te kiezen op het gebied van headers of footers.

CMS_nieuwsmodule.JPGVoorbeeld nieuwsoverzicht

Nieuws- pers-, blogoverzichten

Er kunnen diverse overzichten van pagina’s gemaakt worden die u op elke pagina kunt inzetten. U bent vrij om zelf overzichten te maken, dit kan gaan om nieuws-, pers-, blog- of vacature-overzichten.

Corpwebsite_agenda overzicht van bijeenkomstenBekijk wanneer de volgende vergadering gepland staat

Agenda overzicht van de bijeenkomsten met detailinformatie

Laat aan uw leden zien wanneer u een ALV organiseert, een congres of een vergadering met de bijeenkomstmodule. Leden kunnen in 1 oogopslag zien welke bijeenkomsten gepland staan en kunnen zich eenvoudig inschrijven.

Fotoalbums of een foto slider

Beelden zeggen meer dan woorden, laat zien waar u mee bezig bent! Bepaal zelf wat voor album u wilt plaatsen en waar.

Social Media feed

Vanuit Livits kunnen we verschillende Social Media onderdelen inzetten. Denk aan het delen van een bericht op uw site naar verschillende Social Media kanalen. Of het inzetten van uw Twitter of Facebook tijdlijn op uw eigen site. Op deze manier voegt u deze werelden samen tot één.

corp website _paginareactiesVraag naar de mening van uw leden

Pagina reacties

Stel in of u wilt dat bezoekers reacties kunnen achterlaten op uw website. Dit kan bijvoorbeeld onder een nieuwbericht of onderwerp. Een fijne tool om interactie met elkaar te bevorderen.

Extra

Enquête module

Deze module maakt het mogelijk om enquêtes te houden onder leden. Denk bijvoorbeeld aan ledenonderzoeken, imago-onderzoeken, reacties peilen op bijeenkomsten, snelle metingen doen en nieuwe leden bevragen. Alle reacties worden automatisch in een handig MS Excel overzicht verzameld. Na slechts een korte opleiding kunt u direct de eerste enquête verzenden!

RSS (nieuws/pers/afdelingen etc.)

Really Simple Syndication (RSS) wordt gebruikt om bezoekers op de hoogte te houden van het meest recent gepubliceerde nieuws, pers of vacatures. Deze berichten worden aangeboden via een automatisch gegenereerde RSS-feed. RSS-feeds zijn te bekijken via programma’s die RSS lezen, de zogenaamde RSS-readers. Het voordeel van een melding door middel van een RSS-feed is de snelheid. Zodra er iets nieuws gepubliceerd is, krijgt de geïnteresseerde direct een melding. Dit heeft bijvoorbeeld voor de pers de voorkeur boven bijvoorbeeld een wekelijkse update door middel van een digitale nieuwsbrief.

Specifieke wensen

Heeft u specifieke wensen? Wij denken graag met u mee en ontwerpen samen uw ideale website.

Corpwebsite_ledenzoekfunctionaliteitVoorbeeld ledenzoek via Google Maps

Ledenzoekfunctionaliteit

Een ledenzoek functionaliteit zorgt ervoor dat consumenten, stakeholders, uw leden onderling en/of andere belangstellenden uw ledenbestand kunnen doorzoeken via een eenvoudige en mooie zoekfunctie voor website en/of ledennet. Bijvoorbeeld via een Google Maps kaartje waarop men uw leden kan filteren op kenmerken en locatie (d.m.v. inzoomen).

Wilt u een geavanceerdere zoekfunctie, dan zal de functioneel consultant in samenspraak met u een ontwerp maken. Aan de hand van dat ontwerp kan de definitieve prijs van de geavanceerde versie vastgesteld worden.