UNETO-VNI Verenigingssoftware CCI Groep UNETO-VNI Verenigingssoftware CCI Groep
hero_antoon

Techniek Nederland

Techniek Nederland: “Voor ons is het erg belangrijk dat de techniek in dienst staat van onze communicatiedoelen. Dan is het erg prettig om een partner als CCI Groep te hebben die dit begrijpt en hier actief in meedenkt. Je merkt dat CCI Groep het speelveld van verenigingen kent. Dat maakt dat we vaak snel kunnen schakelen. Op basis van onze communicatiewensen moeten we soms de grenzen van het systeem opzoeken om de doelen te bereiken. Dat doen we samen.

Er is regelmatig contact met CCI Groep. Zowel op technisch als op communicatief niveau. De technische doorvertaling verloopt vooral via onze applicatiebeheerders. Groot voordeel is echter dat communicatie en techniek nu vanaf de beginfase gezamenlijk in het project optrekken, zowel vanuit CCI Groep als vanuit Techniek Nederland. Dat is niet altijd zo geweest. Hierdoor zijn de lijnen nu kort en kan snel bijgestuurd worden indien nodig. Bovendien houden we elkaar scherp op het gewenste eindresultaat.”

Wie

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. De vereniging vertegenwoordigt 80% van de omzet van de installatiebranche, ca. 11 miljard euro, en biedt werkgelegenheid aan 110.000 personen. Techniek Nederland vertegenwoordigt daarnaast 1.200 bedrijven in de elektronische detailhandel, zij boeken jaarlijks een omzet van ongeveer 3,2 miljard euro.

Wat

Niet langer staat de vereniging centraal maar de gebruiker (de leden) is het uitgangspunt. Informatie op de website (en ledennet) wordt getoond op kennisgebieden. Binnen een kennisgebied wordt per onderwerp alle relevante informatie aangeboden. Denk hierbij aan nieuws, documenten, bijeenkomsten, webshopartikelen etc. Leden worden in de gelegenheid gesteld om extra informatie op maat aangeboden te krijgen op basis van profiel, interesses en gedrag.

Oplossing

Na de implementatie van Livits CRM maakt Techniek Nederland nu gebruik van één geïntegreerde oplossing. Leden hebben de mogelijkheid om op de persoonlijke profielpagina aan te geven op de hoogte te blijven van één of meerdere onderwerpen per kennisgebied: “informatie op maat”. Wanneer er iets toegevoegd of gewijzigd wordt op de gekozen kennisgebieden, wordt deze informatie gebundeld via een zogenaamde 'notificatie' en per e-mail verzonden. Frequentie van deze notificaties is door leden zelf te bepalen.

Websites

  • www.technieknederland.nl
    De corporate website van Techniek Nederland: wie is Techniek Nederland, waar staan ze voor en wat zijn de actualiteiten.
  • www.technieknederland.nl/verzekeringen
    De website van Techniek Nederland Verzekeringen. Zij bieden verzekeringspakketten aan, exact afgestemd op de branche en tegen een aantrekkelijke premie. Leden betalen daardoor alleen voor wat ze écht nodig hebben.
  • www.ew-installatietechniek.nl
    EW-installatietechniek is een sub-site van Techniek Nederland.