OnderhoudNL Verenigingssoftware CCI Groep OnderhoudNL Verenigingssoftware CCI Groep
hero_antoon

OnderhoudNL

Okke Spruijt, directeur; “Het werken met Livits is bij OnderhoudNL altrijd gezien als een begin van vernieuwing van onze communicatie met onze leden als klanten. De rol van de verenigingen is veranderd en dus ook de manier van communiceren. Delen is het nieuwe samenwerken. En daar voldoet de website zeer aan. Leden vinden onder de ‘dossiers’ alles wat gecommuniceerd is over dat onderwerp, keurig gerubriceerd naar herkomst. Het is dé plek waar al onze input te samen wordt gebracht om te gebruiken door leden en daarop te kunnen reageren. Dat is pas het echte delen!”

Wie

Koninklijke OnderhoudNL is dé ondernemersorganisatie van specialisten in totaal vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie, isolatie, schilderen, beglazing en industriële metaalconservering. Met ruim 2.200 aangesloten bedrijven in 6 marktsegmenten cq. sectoren is OnderhoudNL de grootste vereniging in het (totaal-) gebouwonderhoud en het onderhoud van industriële installaties en kunstwerken in Nederland. Door het professioneel onderhoud wordt alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen en vervoeren verduurzaamd en behouden voor de toekomst.

Wat

OnderhoudNL wil met haar leden en andere relevante doelgroepen communiceren op een transparante en duidelijke manier.

Oplossing

Een moderne website waar in één oogopslag duidelijk is waar OnderhoudNL voor staat.

Websites

  • http://www.onderhoudnl.nl/
    De corporate website bevat nieuws, een bedrijvenzoek, RSS een archief voor het OnderhoudNL Magazine en meer dan 70 dossiers. De inhoud van de dossiers kan alleen door leden worden bekeken nadat zij zijn ingelogd op het ledennet.