NVVK Verenigingssoftware CCI Groep NVVK Verenigingssoftware CCI Groep
hero_antoon

NVVK

“We werken al jaren lang met CCI Groep en komen er iedere keer weer opnieuw achter dat de software veel meer mogelijkheden kent dan wij gebruiken. Mogelijkheden die ook echt erg veel tijd besparen”

Wie

De Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (NVVK) biedt onderdak aan een gevarieerde beroepsgroep en is het kennisplatform voor veiligheidsdeskundigen in Nederland. De NVVK heeft meer dan 3000 leden, actief in verschillende disciplines en vakgroepen. Veiligheidsdeskundigen opereren in alle bedrijfstakken, variërend van de gezondheidszorg tot chemische industrie en dienstverlening.

Wat

De ledenorganisatie wil vernieuwen en een totaaloplossing realiseren, waarbij het bureau en de vrijwilligers die de website onderhouden op een makkelijke manier informatie kunnen delen.

Oplossing

Een modernisering van de vereniging doordat gebruik wordt gemaakt van een totaalpakket waarbij er synchronisatie is tussen persoonsgegevens op het ledennet en het bureau van NVVK. Dit heeft op termijn een tijdsbesparing opgeleverd.

Websites

  • www.veiligheidskunde.nl
    De website van NVVK biedt veel informatie over de hoofddossiers waarmee NVVK zich bezig houdt. Binnen deze dossiers zijn nieuws, dossiers en informatie van werkgroepen zichtbaar. Op het ledennet is deze informatie nog verder aangevuld, de website is ingang tot het ledennet.
  • http://www.nvvkveiligheidscongres.nl/
    De NVVK had behoefte aan een website waarbij het concept van het congres, de sprekers en het programma overzichtelijk weergegeven wordt en waar geïnteresseerden zich direct kunnen aanmelden. Daarnaast is het van belang dat de website responsive is zodat geen aparte app voor het congres gemaakt moest worden. CCI Groep heeft deze congressite voor NVVK gebouwd en is inmiddels live gegaan. De site heeft een frisse uitstraling en alle informatie over het congres is eenvoudig terug te vinden.