nvlf-bruin nvlf-wit
hero_antoon

NVLF

NVLF heeft gekozen voor de totaaloplossing van Livits: geïntegreerd (samen)werken met de website (CMS) en de back-office (CRM).

Wie

De NVLF is dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. NVLF ondersteunt leden zodat zij hun cliënten/patiënten kwalitatief hoogstaande logopedische zorg kunnen bieden in alle levensfasen. Ook is NVLF voor leden de gids die voorop gaat in een veranderend zorglandschap.

De NVLF maakt zich sterk voor de kwaliteit en de inhoud van het vakgebied, door instrumenten te ontwikkelen waarmee de deskundigheid van leden bevorderd wordt. Daarnaast biedt NVLF leden een uitgebreide service om het werk als logopedist zo goed mogelijk te kunnen doen. 

Wat

NVLF maakte gebruik van een volledig op maat gemaakt pakket en wilde naar een meer standaard product welke aan de hand van wensen van verenigingen wordt doorontwikkeld. Nadelen aan het vorige pakket waren verder dat er op twee plaatsen ingelogd moest worden en dat sites niet responsive toonden. NVLF was op zoek naar een partner i.p.v. een leverancier die samen met hen zorgt voor een juiste ondersteuning van de leden.

Het geïntegreerde CRM en CMS van Livits voldoet aan deze wensen en is met succes geïmplementeerd en in gebruik genomen. Daarnaast is voor een basis DMS gekozen en is er een koppeling met Accountview gemaakt.

Oplossing

Aangezien NVLF snel wilde schakelen is gekozen voor websites (een corporate website en publieks/beroepswebsite) op basis van voorgedefinieerde templates. In een half jaar tijd zijn zowel de websites als het CRM inclusief koppeling met Accountview en contributieberekening opgezet. Ook zijn diverse modules ingericht zoals de Bijeenkomstenmodule en Abonnementenmodule met extra mogelijkheden voor het uitgeven van certificaten.

Websites

  • https://www.nvlf.nl/
    De corporate website van NVLF met informatie over alle belangrijke thema’s rondom logopedie en foniatrie.
  • https://www.logopedie.nl
    Een website specifiek over logopedie voor zowel logopedisten als patiënten met een uitgebreide zoekfunctie ‘vind je logopedist’.