NOC NSF Verenigingssoftware CCI Groep NOC NSF Verenigingssoftware CCI Groep
hero_antoon

NOC*NSF

Nederlands Olympisch Comité* Nederlandse Sport Federatie (NOC*NSF) is de bundeling van de georganiseerde sport in Nederland.

Wie

De negentig aangesloten landelijke sportorganisaties vertegenwoordigen samen ongeveer 27.000 verenigingen met in totaal ruim 4,7 miljoen georganiseerde sporters.

Wat

NOC*NSF is geïnteresseerd in een totaaloplossing van ledenadministratie (CRM), content management (CMS), diverse websites en actiesites. Belangrijk is het gedoseerd invoeren van nieuwe functionaliteiten. Hierbij moeten de volgende elementen centraal staan: slimmer met informatie omgaan, efficiënter samenwerken, effectiever communiceren en beter processen ondersteunen. NOC*NSF wil een organisatie op Olympisch niveau zijn, dat is één van de voorwaarden om de genoemde ambities te realiseren. De doelstelling is om de cultuur van samenwerking te bevorderen.

NOC*NSF heeft behoefte aan een gefaseerde introductie en goede begeleiding van managers en medewerkers.

Oplossing

Bijna 20 sites en softwareonderdelen die beschikbaar zijn in één systeem waardoor jaarlijks vele honderdduizenden euro’s worden bespaard. Het aantal stakeholders waarmee nu wordt gecommuniceerd is de afgelopen jaren enorm gegroeid.

Websites

  • http://www.nocnsf.nl/
    De corporate website van NOC*NSF bevat nieuws, informatie voor bonden, informatie over de Olympische Spelen, de Paralympische Spelen, een blog van de directeur, informatie voor burgers en nog veel meer. Deze website is de toegang tot veel meer andere sites die in beheer zijn van NOC*NSF zoals bijvoorbeeld het ledennet en Sportcentrum Papendal.
  • www.nocnsf.nl/iva
    Voor personen die bardiensten draaien is het verplicht om een test te maken om gekwalificeerd barvrijwilliger te worden. Een percentage van de antwoorden moet juist zijn om een certificaat te behalen. Bij het succesvol afronden van de vragen, krijgt de barvrijwilliger automatisch een certificaat op naam.