KVNR Verenigingssoftware CCI Groep KVNR Verenigingssoftware CCI Groep
hero_antoon

KVNR

Fred van Zeijl: “Door een verbeterde informatievoorziening op ons ledennet zijn onze stafmedewerkers minder tijd kwijt aan voorlichting en kunnen zij zich op andere prioriteiten/issues richten.”

Wie

De Nederlandse zeescheepvaart staat wereldwijd in hoog aanzien. Onze vloot is een van de modernste ter wereld, met uitstekend opgeleide bemanningen, een vooruitstrevend arbeidsvoorwaardenbeleid en hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu. Nederlandse reders staan bekend om innovatie en een duurzame ontwikkeling van de zeescheepvaart. Zij werken daarom voortdurend aan de verbetering van hun prestaties en dienstverlening. De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) is de belangenbehartiger van deze energieke en innovatieve bedrijfstak en vertegenwoordigt vrijwel de gehele Nederlandse zeescheepvaartsector.

Wat

Moderne communicatie met moderne middelen om de toegevoegde waarde van de KVNR voor haar leden goed zichtbaar te maken. Alsmede een moderne backoffice en een CRM systeem specifiek voor brancheorganisaties. Ze hebben in 2018 gewerkt aan een nieuwe visuele identiteit. Bureau Stijlmeester heeft een nieuwe huisstijl ontwikkeld waarmee KVNR zich de komende jaren op passende en onderscheidende wijze kan profileren. 

Oplossing

CCI Groep heeft de website gebouwd met standaard templates als basis, zodat KVNR veel vrijheid heeft de templates naar wens aan te passen met extra of nieuwe content. De homepage en menustructuur zijn op maat gebouwd naar een ontwerp van Stijlmeester. Het resultaat is een frisse, overzichtelijke website waarbij veel is gewerkt met video om de thema’s van KVNR uit te lichten. De nieuwe huisstijl en website zijn onlangs tijdens de ALV gepresenteerd. Nathan Habers, communicatieadviseur bij KVNR: “De presentatie van de website was zeer geslaagd en we hebben veel positieve reacties ontvangen”. Op dit moment wordt nog gewerkt aan een ‘schepenzoek’ waarmee bekeken kan worden of een schip is aangemeld en wordt gekeken naar de mogelijkheid voor een online contributieberekening. De data hiervoor wordt bijgehouden in het CRM van Livits. Door het geïntegreerde CRM en CMS is het mogelijk om data uit het CRM op relatief eenvoudige wijze te ontsluiten op de website en Livits wordt hiermee ten volste benut. Een mooi project met dito resultaat waar zowel KVNR als CCI Groep trots op is.

Websites

  • http://www.kvnr.nl/
    De corporate website is een belangrijk kanaal voor KVNR om te communiceren omtrent haar activiteiten, visie, standpunten en actuele dossiers. Voor leden is de website de toegang tot het ledennet.