KNSB Verenigingssoftware CCI Groep KNSB Verenigingssoftware CCI Groep
hero_antoon

KNSB

De Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond zet zich actief in voor de verdere versterking en promotie van de schaats- en inline-skatesport in al zijn facetten.

Wie

Als nationaal overkoepelend orgaan geeft de bond richting aan ontwikkelingen die in het belang zijn van de top-, wedstrijd- en breedtesport. Samenwerking met partners binnen en buiten de schaatssport is vanzelfsprekend, evenals een goede balans tussen de inzet van vrijwilligers en professionals.

Wat

Alle gegevens van schaatsliefhebbers op één plek beschikbaar hebben om op die manier heel gericht te kunnen communiceren met de gewenste doelgroep. KNSB wil de merkwaarde vergroten en commerciële concepten ontwikkelen richting stakeholders.

Oplossing

Eén fandatabase waarin de gegevens van alle schaatsliefhebbers beschikbaar zijn. De bestaande adresbestanden zijn geïmporteerd in Livits en aan elkaar gekoppeld. Dit bestand wordt continue aangevuld met actuele NAW-gegevens. Hierdoor kan er zeer gericht worden gecommuniceerd met specifieke doelgroepen van KNSB waardoor actief wordt gewerkt aan het verhogen van de sportparticipatie.

Websites

https://knsb.nl/
Wedstrijdlicenties regelen, skatekalender zien, meer lezen over opleidingen & bijscholingen, weten hoe het ijs is of tickets kopen? Dat kan!