KNS Verenigingssoftware CCI Groep KNS Verenigingssoftware CCI Groep
hero_antoon

KNS

Peter Hoogenboom, directeur KNS: “Met CCI hebben wij gekozen voor een strategische partner die ons als vereniging naar een hoger plan kan tillen als het gaat om ledencommunicatie”.

Wie

De KNS schept omstandigheden voor de slager, zowel individueel als voor de hele branche, om succesvol te ondernemen. Vanuit de KNS worden voorwaarden en middelen gecreëerd om succesvol te zijn als ondernemer, werkgever en vakman.

Wat

De directeur Peter Hoogenboom van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie heeft met oog op het komende jubileumjaar CCI Groep de opdracht gegeven voor het bouwen van een nieuwe website inclusief een gesloten deel voor de leden. Dit is tevens het moment waarin de KNS haar nieuwe huisstijl aan de buitenwereld presenteert. Naast de corporate website richt CCI Groep ook de website voor het jubileumjaar in, waar alle activiteiten gerelateerd aan het jubileum getoond worden.

Oplossing

Het KNSnet is opgeleverd, leden kunnen met deze vernieuwde website nog beter hun info vinden. De nieuwe huisstijl en logo is geintegreerd en gepresenteerd.

Complimenten aan KNS, ze hebben het content gedeelte uitstekend opgepakt. Naast stockfoto's hebben ze ook een eigen fotograaf op pad gestuurd om foto's bij leden in de winkel te maken. Die mooie beelden doen echt heel veel met de uitstraling!

Websites

  • https://www.knsnet.nl
    Corporate website van KNS.
  • http://www.knstrakteert.nl
    Campagne site; KNS bestaat dit jaar 125 jaar en dat vieren ze met een aantal mooie evenementen. Op deze site vind je het programma en leden kunnen zich direct aanmelden.
  • https://www.meester-slagers.nl
    Het doel van de website is om slagers (m/v, ondernemer/werknemer) de kans te geven zichzelf positief te onderscheiden als vakman en ambachtsman op het hoogste niveau binnen de branche en richting consumenten. Het is een persoonlijke titel die je behaalt na het excellent afronden van je meesterproef.