KHN Verenigingssoftware CCI Groep KHN Verenigingssoftware CCI Groep
hero_antoon

KHN

Frank Koreman, projectleider; “Een van de grootste uitdagingen voor een vereniging als Koninklijke Horeca Nederland – met 20.000 leden – is op maat kunnen communiceren en interacteren met leden. Met CCI hebben wij gewerkt aan een totaalsysteem waarbij onze voorkant (de website) is gekoppeld aan de achterkant (CRM). Zo hebben leden een persoonlijke pagina met relevant nieuws op basis van hun bedrijfstype en interesses. En wordt het voor ons zo nog makkelijker om kennis te delen met onze achterban en mensen met elkaar te laten samenwerken (bijvoorbeeld binnen een regio).”

Wie

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horeca brancheorganisatie in ons land. Met 246 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij ruim 20.000 horecaondernemers met bijna 200.000 horecamedewerkers. Wij staan voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche. Onze leden ondersteunen wij door lobby, advies en financiële ledenvoordelen. Zo maakt KHN zich sterk voor de horeca.

Wat

KHN had al jarenlang diverse systemen voor website, nieuwsbrief en CRM. Doordat dit losse systemen waren kon de wens voor integrale en gepersonaliseerde communicatie niet worden gerealiseerd. In de zoektocht naar een nieuw kernsysteem voor hun brancheorganisatie was voor die integratie van groot belang.

Oplossing

CCI heeft eerst een consultancy traject gedaan om alle wensen en oplossingen vast te leggen. Daarna is er een efficiënt implementatie traject van Livits gedaan. Een nieuwe website, nieuw ledennet, en nieuw gestandaardiseerd geïntegreerd CMS-CRM-systeem is daarmee een feit. De communicatie met de leden is daardoor verbeterd. In de interne organisatie is de werkefficiency met grote stappen vooruit gegaan. De buitendienst, welke in direct contact staan met de leden, hebben door middel van mobiele toepassingen beschikking tot alle informatie, thuis èn onderweg!

Websites

https://www.khn.nl
Zelfstandige horecaondernemers, franchisenemers, eigenaren van een eenmanszaak of (middel)grote horecabedrijven vinden op de website van KHN alle informatie die ze nodig hebben.