ABU Verenigingssoftware CCI Groep ABU Verenigingssoftware CCI Groep
hero_antoon

ABU

De Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) is sinds 1961 dé belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland.

Wie

De brancheorganisatie vertegenwoordigt ruim 500 leden die samen zo’n 65 procent van de markt uitmaken. ABU is de grootste en meest toonaangevende werkgeversorganisatie binnen de uitzendbranche. De uitzendsector in zijn totaliteit is de grootste werkgever in Nederland.

ABU richt zich op het behartigen en bevorderen van het collectieve, algemeen belang van zijn leden. ABU treedt daartoe op als belangenbehartiger ten behoeve van de leden, is vertegenwoordiger van de branche en geeft informatie en advies over de uitzendarbeid aan haar leden.

Wat

ABU is op zoek naar een bewezen product dat één applicatie biedt voor contactadministratie (CRM) en documentenbeheer (DMS). Een product waarin informatie als documenten en persoonsgegevens kunnen worden vastgelegd met als doel het online kunnen ontsluiten van deze informatie. Er moet een koppeling worden gemaakt met het boekhoudpakket, het urenregistratiesysteem blijft gehandhaafd. Doel is om de interne organisatie in zijn totaliteit te ontlasten.

Oplossing

ABU maakt al jaren gebruik van de vergaande mogelijkheden die Livits hen biedt, waarbij alle systemen onderling gekoppeld zijn en waarbij gebruik wordt gemaakt van contributieberekeningen in Livits. De ABU heeft in 2014 besloten om de samenwerking met CCI Groep voort te zetten en daarmee al hun sites door CCI Groep te laten vernieuwen. Daarbij is Livits recent geüpgraded naar de meest actuele versie.

Websites

  • http://www.abu.nl/
    De corporate website is een belangrijk kanaal voor ABU om de strategische missie te vullen. Verschillende onderdelen van de website zijn ook in het Engels, Pools, Roemeens en Bulgaars beschikbaar.
  • http://www.uitzendbranche2012.nl/
    ABU presenteert haar digitaal jaarverslag online en legt daarbij de focus op actuele thema's en de manier waarop zij in de media zijn geweest het afgelopen jaar.